Cross

Vanaf:  99,00

Quick Overview

Een industriële robuuste kruk van het woonaccessoires merk By-Boo.

Kies hier je opties:
Clear selection
Tags: , .

Cross kruk

De Cross kruk is heeft zoals de naam zegt poten die elkaar kruizen en u kunt hem bestellen in drie kleuren; metaal, zwart en wit.

Afmetingen

33 x 33 x 60 cmBy-Boo logo - meubilex

Extra informatie

Merk

By-Boo

Kleur

Zwart, Metaal, Wit

Uitvoering

Kruk

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Cross”