Indian Block krukje

Vanaf:  95,00

Quick Overview

De Indian Block kruk is in staat om de saaiste zithoeken te transformeren in iets speciaals. Vooral wanneer u u realiseert dat de stof met de hand gestempeld wordt.

Kies hier je opties:
Clear selection

Indian Block krukje

Het Indian Block krukje/stoeltje wordt geleverd in twee kleuren, levendig geel en onderscheidend grijs. De indian block kruk past uiteraard fantastisch bij de andere Indian Block producten:

De Indian Block kussen is gedrukt met de hand en gemaakt van 100% katoen. Hij is gevuld met PU-schuim en de poten zijn gemaakt van massief Indische hardhout.

AfmetingenDutch Bone

40 x 40 x 35 cm (B x D x H)

Extra informatie

Kleur

Geel, Grijs

Materiaal

Hout, Katoen, Schuim

Merk

Dutchbone

Uitvoering

Bank, Kruk

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Indian Block krukje”