Lily

 69,00

Quick Overview

Deze prachtige witte kruk van Woood zal prachtig staan in uw woonkamer. Ze past eigenlijk altijd. Ook is ze van hoogte verstelbaar waardoor ze voor iedereen goed zit.

Aantal

Lily kruk

Een prachtige witte kruk in die hoogte verstelbaar is met een houten zitting.

AfmetingenWoood

Diameter: 35 x 35 cm
Hoogte: 48 – 60 cm

Extra informatie

Kleur

Wit

Merk

Woood

Materiaal

Hout, Metaal

Uitvoering

Kruk

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Lily”