Warung

 99,00

Quick Overview

In een dorp ten oosten van Delhi, India, vond Dutch Bone ambachtslieden die zeer bedreven waren in patroonvorming van metaal. Dit word gedaan met een bepaalde hamer techniek. Vanwege de omvang en robuuste uitstraling van de Warung kan u hem gebruiken als bijzettafel en als kruk.

Aantal
Of Bekijk in onze showroom

Warung kurk of bijzettafel

De Warung kan zowel als kruk functioneren maar ook als bijzettafel. De Warung is een koperen kleur afwerking en is met de hand gehamerd.

Afmetingen

31,5 x 47 cm (Ø x H)

Extra informatie

Kleur

Koper

Merk

Dutchbone

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Warung”

Geweldige combinaties

Ossenschedel

BB-6501  99,00
Ossenschedel Een ossenschedel aan de muur als decoratie. Tegenwoordig zie je ze steeds vaker. Deze ossenschedel is van het design merk By-Boo. Afmetingen 68 x 34 x 45 cm  

Arabica

Vanaf 79.00
Bijzettafel Arabica Bijzettafel Arabica is verkrijgbaar in drie maten en hoogten, die perfect samen een grote salontafel kunnen vormen. Arabica heeft een walnoot kleur en is gemaakt van MDF. Daarnaast kan hij een gewicht dragen tot 10 kg. Afmetingen S: 40 x 45 cm (Ø x H) M: 58,5 x 40 cm (Ø x H) XL: 78 x 35 cm (Ø x H)  

Hanglamp Would

Vanaf 69.00
Hanglamp Would De hanglamp Would komt in drie vormen. Deze vormen zijn erg goed met elkaar te combineren voor de perfecte sfeer boven uw tafel. Afmetingen Edge:           Cone:           Sphere: