Gerecycled leer - poef

Gerecycled leer – poef

 89,00

Quick Overview

Omdat deze poef handgemaakt is met gerecycled leer is elke poef uniek. Hij heeft een mooie maar toch ook een beetje een robuuste uitstraling.

Aantal

Gerecycled leer – poef

Recycled leer is eigenlijk samengebonden strengen van restleer. Hiermee heeft By-Boo verschillende producten gemaakt en deze poef is daar een van.

AfmetingenBy-Boo logo - meubilex

40 x 40 x 43 cm

Extra informatie

Afmeting

S

Merk

By-Boo

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Gerecycled leer – poef”