Patchwork poef Turquoise

 99,00

Quick Overview

Deze poef is vierkant en gemaakt in een zachte paarse fluwelen stof. Hij is ook verkrijgbaar in vele andere kleuren en goed te combineren met de Patchwork vloerkleden.

Kies hier uw opties:
Clear selection

PATCHWORK POEF TURQUOISE

By-Boo logo - meubilex

Deze prachtige patchwork poef turquoise komt uit de collectie van het woonaccessoires merk By-Boo. In de collectie van By-Boo vind je vele vintage items en gezellige kussens, poefs en vloerkleden, van landelijk tot modern. Zo heeft By-Boo ook bijpassende patchwork vloerkleden.

Deze poef is vierkant en in een zachte turquoise fluwelen stof.

Afmetingen

40 x 40 x 43 cm

Extra informatie

Dimensies Niet beschikbaar
Kleur

Donker blauw, Grijs, Groen, Oranje, Paars, Rood, Turquoise

Afmeting

S

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Patchwork poef Turquoise”