Keycolour kussen

 35,00

Quick Overview

Dit kussen is alles wat u nodig heeft om een saaie zithoek op te vrolijken.

Aantal

Keycolour kussenZuiver

Het Keycolour kussen van Zuiver is gemaakt van 74% viscose, 21% acryl en 5% katoen. Daarnaast is de vulling 100% polyether.

Afmetingen

45 x 45 cm

Keycolour kussens

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Keycolour kussen”

Geweldige combinaties

Kussen Monty

Vanaf 35.00
Kussen Monty Het kussen Monty heeft een vulling van 100% polyether en de hoes heeft een mix van 72% viscose, 23% polyester en 5% katoen. Hij is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren. Afmetingen 45 x 45 cm

Ridge Lounge

Vanaf 349.00
Ridge Lounge stoel De Ridge Lounge stoel is gemaakt van 88% nylon en 12 % polyester. Bij deze stoel is ook een bijpassende hocker verkrijgbaar. Afmetingen