Kussen Mae

Vanaf:  59,95

Quick Overview

Het kussen Mae van de Knit Factory is een heerlijk zacht kussen om lekker tegen aan te zitten. Daarnaast is de Mae uiterst decoratief.

Kies hier je opties:
Clear selection

Kussen MaeKnit factory

Het kussen Mae van de Knit Factory is een heerlijk zacht kussen om lekker tegen aan te zitten. Daarnaast is de Mae uiterst decoratief.

Afmetingen

50 x 50 cm

Extra informatie

Afmeting

M

Kleur

Beige, Grijs

Breiwerk

50 % Acryl en 50 % katoen

Stof

100% Katoen

Merk

Knit Factory

Afmetingen

50 x 50 cm, 60 x 40 cm

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Kussen Mae”

Geweldige combinaties

Vloerlamp Tripod

Vanaf:  169,00
Vloerlamp Tripod De lampenkap is van textiel met klittenband zodat het heel makkelijk te bevestigen is. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en uit houten poten of metalen poten. Deze lamp is ook verkrijgbaar als tafellamp. Afmetingen