Kussen Mara

Vanaf:  39,95

Quick Overview

Kussen Mara is een prachtig tijdloos kussen van de Knit Factory.

Kies hier je opties:
Clear selection

Kussen MaraKnit factory

Kussen Mara is een prachtig tijdloos kussen van de Knit Factory. Ze is gemaakt van 100% katoen.

Afmetingen

50 x 50 cm

Het kussen Mara is ook verkrijgbaar in 60 x 40 cm

Extra informatie

Merk

Knit Factory

Afmeting

M

Kleur

Beige, Licht grijs

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Kussen Mara”

Geweldige combinaties

Kussen Aran

Vanaf:  59,95
Kussen Aran Het kussen Aran is een trendy kussen van de Knit Factory. Het breiwerk van dit kussen is gemaakt van 30% wol en 70% acryl, daarnaast is de stof van 100% katoen. Afmeting 60 x 40 cm Dit kussen is ook verkrijgbaar in 50 x 50 cm

Kussen Mae

KF-0512 Vanaf:  59,95
Kussen Mae Het kussen Mae van de Knit Factory is een heerlijk zacht kussen om lekker tegen aan te zitten. Daarnaast is de Mae uiterst decoratief. Afmetingen 50 x 50 cm