Kussen Sam

Vanaf:  54,95

Quick Overview

Het kussen Sam zorgt voor een mooi accent in uw interieur. Shop hem nu!

Kies hier je opties:
Clear selection

Kussen SamKnit factory

Het kussen Sam zorgt voor een mooi accent in uw interieur. Shop hem nu!

Afmeting

50 x 50 cm

Kussen Sam is ook verkrijgbaar in 60 x 40 cm

Extra informatie

Merk

Knit Factory

Kleur

Antraciet, Beige, Grijs, Marron

Afmeting

M

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Kussen Sam”

Geweldige combinaties

Kussen Sam

Vanaf:  54,95
Kussen Sam Het kussen Sam zorgt voor een mooi accent in uw interieur. Shop hem nu! Afmeting 60 x 40 cm Kussen Sam is ook verkrijgbaar in 50 x 50 cm

Kussen Mara

Vanaf:  39,95
Kussen Mara Kussen Mara is een prachtig tijdloos kussen van de Knit Factory. Ze is gemaakt van 100% katoen. Afmetingen 50 x 50 cm Het kussen Mara is ook verkrijgbaar in 60 x 40 cm