Kussen Sara

Vanaf:  59,95

Quick Overview

Het kussen Sara is een gezellig kussen van de Knit Factory. Het is het perfecte kussen om uw woonkamer mee te decoreren.

Kies hier je opties:
Clear selection

Kussen SaraKnit factory

Het kussen Sara is een gezellig kussen van de Knit Factory. Het is het perfecte kussen om uw woonkamer mee te decoreren.

Afmeting

50 x 50 cm

Extra informatie

Afmeting

M

Merk

Knit Factory

Kleur

Beige, Grijs

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Kussen Sara”

Geweldige combinaties

Kussen Sam

Vanaf:  54,95
Kussen Sam Het kussen Sam zorgt voor een mooi accent in uw interieur. Shop hem nu! Afmeting 50 x 50 cm Kussen Sam is ook verkrijgbaar in 60 x 40 cm

Plaid Eva

KF-01101 Vanaf:  99,95
Plaid Eva Deze deken / plaid Eva is de must-have op uw bank. Lekker warm maar ook zeer decoratief. Hij is verkrijgbaar in twee grijze en twee beige tinten. Afmetingen 130 x 160 cm