Kussen Velvet

Vanaf 39.95

Quick Overview

Per stuk handgeverfd en stone-washed maakt dat elk kussen een unieke uitstraling heeft.

Kies hier uw opties:
Clear selection
Of Bekijk in onze showroom

Kussen velvetKussens velvet stapelgoed

Het kussen velvet is verkrijgbaar in vier kleuren. Het Kussen van de Stapelgoed collectie is gemaakt van zachte katoen met een ingewerkte patroon.

Afmetingen

60 x 40 cm

 

Extra informatie

Kleur

Blauw-grijs, Grijs, Licht groen, Naturel

Merk

Stapelgoed

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Kussen Velvet”