Mila kussen

Vanaf:  42,95

Quick Overview

Het kussen Mila is een zeer comfortabel kussen maar is daarnaast ook zeer stijlvol. Welke kleur combinatie kiest u?

Kies hier je opties:
Clear selection

Mila kussen

Het Mila kussen van de Knit Factory is verkrijgbaar in zes verschillende kleur tinten en in twee afmetingen.Knit factory

Afmetingen

50 x 50 cm
60 x 40 cm

Extra informatie

Afmeting

M

Merk

Knit Factory

Breiwerk

30% wol en 70% acryl

Stof

100% katoen

Kleur

Antraciet/Licht Grijs, Licht Grijs/Antraciet, Beige/Marron, Marron/Beige, Olive/Seda, Seda/Olive, Jeans/Indigo, Indigo/Jeans

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Mila kussen”