OTTAVA rood/oranje

 35,00

Quick Overview

Een prachtig kussen met kleur combinaties die heel goed zijn gevonden door Dutch Bone.

Aantal

Kussen Ottava

Het kussen Ottava komt van een Europese tovenaar die Dutch Bone heeft gevonden tijdens hun reizen. Vooral de kleur combinaties zijn zeer goed gevonden.

AfmetingenDutchbone

45 x 45 cm

Extra informatie

Merk

Dutchbone

Kleur

Blauw, Groen

Materiaal

74% viscose, 21% PES, 5% katoen

Vulling

100% polyether

Afmeting

S

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “OTTAVA rood/oranje”

Geweldige combinaties

Warung

DB-2400005  99,00
Warung kurk of bijzettafel De Warung kan zowel als kruk functioneren maar ook als bijzettafel. De Warung is een koperen kleur afwerking en is met de hand gehamerd. Afmetingen 31,5 x 47 cm (Ø x H)

Antique

ZU-1400023  109,00
Bijzettafel Antique Een bijzettafeltje van antiek gehamerd koper wat ook als stoeltje gebruik kan worden. Afmetingen 37 x 48 cm (Ø x H)