Patchwork kussens

Vanaf 24.95

Quick Overview

Patchwork kussens komen in veel verschillende kleuren. Zo past er altijd wel een mooi Patchwork kussen in uw kamer. U kunt de verschillende kleuren ook goed met elkaar combineren.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Patchwork kussens

De patchwork kussens komen in zeven kleuren en twee maten. Ze passen perfect bij de andere By-Boo Patchwork producten zoals:

AfmetingenBy-Boo logo - meubilex

M: 50 x 50 cm
XL: 100 x 100 cm

Extra informatie

Afmeting

M, XL

Kleur

Blauw, Grijs, Groen, Oranje, Paars, Rood, Turquoise

Merk

By-Boo

In de showroom?

Ja, dit kussens is te bezichtigen in de showroom. Wel kan het zijn dat niet alle kleuren of afmetingen aanwezig zijn.

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Patchwork kussens”

Geweldige combinaties

Patchwork vloerkleed Vanaf 259
PATCHWORK VLOERKLEED: Dit vloerkleed is van het woonaccessoires merk By-Boo en heeft een rood patchwork motief. Dit is een zeer populair motief in onze vloerkleden collectie. Afmetingen: 170 x 240 cm :  € 259,- 200 x 300 cm:  € 379,-      
QUICK SHOP
Hanglamp Industrie Vanaf 239
Hanglamp Industrie De hanglamp Industrie is van metaal en komt in verschillende kleuren met een matte of glanzende afwerking. De keus is aan u. De Industrie heeft een metalen ketting met een zwart koord. Afmetingen  
QUICK SHOP
Patchwork poef blauwBB-6205-0 Vanaf 99
PATCHWORK POEF BLAUW: Deze prachtige patchwork poef blauw komt uit de collectie van het woonaccessoires merk By-Boo. In de collectie van By-Boo vind je vele vintage items en gezellige kussens, poefs en vloerkleden, van landelijk tot modern. Zo heeft By-Boo ook bijpassende patchwork vloerkleden. Deze poef is vierkant en in een zachte donker blauwe fluwelen stof. Afmetingen 40 x 40 x 43 cm  
QUICK SHOP