Pillow mono

Vanaf:  24,95

Quick Overview

Dit kussen van By-Boo heeft een stoer uiterlijk door de verweerde look. Het sierkussen is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kussens komen geheel tot hun recht gecombineerd met meerdere sierkussens.

Kies hier je opties:
Clear selection

Pillow mono

Afmetingen
50 x 50 cm

 

Extra informatie

Kleur

Groen, Antraciet, Roze, Geel, Blauw

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Pillow mono”