Prince of persia

Vanaf:  25,95

Quick Overview

Sfeer in uw interieur creëren doet u gemakkelijk met deze By-Boo sierkussens. De Prince of Persia kussens zijn heerlijk zacht en hebben een decoratief motief. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kies hier je opties:
Clear selection

Prince of persia

Afmetingen
45 x 45 cm

 

Extra informatie

Kleur

Turquoise, Geel, Groen, Grijs, Donkergrijs, Roze

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Prince of persia”