Tassel kussen linnen

Vanaf 24.95

Quick Overview

Het kussen Tassel is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren.

Kies hier uw opties:
Clear selection
Of Bekijk in onze showroom

Tassel kussen linnen

Het kussen Tassel is verkrijgbaar in twee prachtige kleuren; Blauw en groen.

Afmetingen

45 x 45 cm

Extra informatie

Kleur

Blauw, Groen, Oker

Merk

Be Pure

Materiaal

Linnen

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Tassel kussen linnen”