Velvet

Vanaf 29.90

Quick Overview

De stof van het Velvet kussen is uitgezocht op de markten van Azië. Velvet is uiteraard beschikbaar als een gewoon vierkant kussen maar voor uw gemakt is er ook een rechthoekige variant, voor ondersteuning van uw onderrug.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Velvet kussen

Velvet kussen bestaat uit 100% Polyester en is verkrijgbaar in twee maten en twee kleur variaties.

Afmetingen

Vierkant: 45 x 45 cmDutch Bone
Rechthoek: 60 x 30 cm

Extra informatie

Afmeting

S, M

Kleur

Champagne, Robijn

Materiaal

Polyester

Merk

Dutchbone

Uitvoeringen

Rechthoek, Vierkant

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Velvet”