Tafellamp Beton

 35,00

Quick Overview

Het ranke design in combinatie met dit materiaal, maakt het een fijn en stoer model in een industrieel interieur.

Aantal

TAFELLAMP BETON

Deze tafellamp is compleet uitgevoerd in beton. De twee kappen zijn aan de binnenzijde wit en zijn tevens verstelbaar. De vloerlamp is netjes afgewerkt met een textielen stroomkabel in de kleur grijs.

  • Afmetingen: 13 x 25 x 45 cm

Extra informatie

Merk

Zijlstra

Fitting

E14

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Tafellamp Beton”