Hanglamp Dek 40

Vanaf:  189,00

Quick Overview

Soms is een product zo geweldig dat het geen introductie nodig heeft. Deze hanglamp Dek is daar een voorbeeld van. Wat kunnen we zeggen? Kijk naar de fantastische combo van het leer met het geborstelde metaal en de trendy lampenkap. Dek heeft het allemaal: Stijl, functioneel en hij ziet er mooi uit. Deze dek lamp is een Nederlands design en is te verkrijgen in drie kleuren.

Kies hier je opties:
Clear selection

Hanglamp dek:

Deze hanglamp heeft een metalen kap in het wit, grijs of antraciet. Daarnaast heeft hij een mooie lederen band en een zwart koord.

Afmetingen:

Plafond gedeelte: 12 x 2,5 cm
Lampenkap: 40 x 18 cm
Totale lengte is verstelbaar: van 95 cm tot 110 cm

afmetingen dek 40

Extra informatie

Kleur

Antraciet, Grijs, Wit

Merk

Zuiver

Uitvoering

Hanglamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hanglamp Dek 40”