Hanglamp Deliving

Hanglamp Deliving

Vanaf 99

Quick Overview

Wie had dat gedacht! Het blijkt dat de industriële trend ook een zachte, vrouwelijke kant heeft. Maak kennis met de Deliving.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hanglamp Deliving:

Hanglamp Deliving is verkrijgbaar in glanzend wit of zwart met mat wit van binnen. De kabel is in de zelfde kleur als de gekozen kleur van de lampenkap.

Afmetingen:

Deliving afmetingen

Extra informatie

Merk

Zuiver

Uitvoering

Hanglamp

Kleur

Zwart, Wit

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hanglamp Deliving”