Hanglamp Hammered

Hanglamp Hammered

Vanaf 89

Quick Overview

Voeg wat grote kussens en een waterpijp toe en u bent in Marrakesh. Het gehamerde oppervlak geeft de Hammered de juiste rand. We vielen er meteen als een blok voor!

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hanglamp Hammered

Een prachtige hanglamp verguld met koper, messing of nikkel. Deze hanglamp heeft een metalen keten in de zelfde kleur als de lampenkap. Daarnaast is het koord zwart.
Deze lamp is ook verkrijgbaar in een ronde en ovale vorm.

Afmeting:

Lampenkap: 32 x 24 cm
Totale lengte: 124 cm

 

Afmetingen Hammerd lamp Rond Afmetingen Hammerd lamp Ovaal

Extra informatie

Kleur

Koper, Messing, Nikkel

Merk

Zuiver

Uitvoering

Hanglamp

Afmetingen

Ovaal, Rond

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hanglamp Hammered”