Hanglamp Industrie

Vanaf 239.00

Quick Overview

Alsof ze rechtstreeks uit een goed bewaard gebleven oud pakhuis zijn gekomen. De hanglamp Industrie is het antwoord van Zuiver op de enorme magazijn hanglamp trend. Deze lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarvan sommige matte en andere een glanzende afwerking hebben.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hanglamp Industrie

De hanglamp Industrie is van metaal en komt in verschillende kleuren met een matte of glanzende afwerking. De keus is aan u. De Industrie heeft een metalen ketting met een zwart koord.

Afmetingen

Vic Industry-afmetingenZuiver

 

Extra informatie

Kleur

Zwart, Chroom, Grijs, Rood, Wit

Merk

Zuiver

Uitvoering

Hanglamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hanglamp Industrie”