Hanglamp Mora S

Vanaf 39.00

Quick Overview

De ‘S’ in de naam Mora S staat niet voor ‘Small’ maar voor ‘Stijl’. Toch, moeten we toegeven, is hij wel de kleinste hanglamp uit onze collectie. Maar laat dat u niet voor de gek houden. Ze is misschien wel bescheiden in omvang maar ze heeft zeker stijl!

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hanglamp Mora S

De hanglamp Mora S heeft een metalen kap in het zwart, wit of koper. Het draad is ook in de zelfde gekozen kleur uitgevoerd. De Mora S koper heeft een meerprijs.

  • Witte en zwarte uitvoering: €39
  • Koperen en messing uitvoering: €49

Afmetingen

Afmetingen mora s

Extra informatie

Kleur

Zwart, Koper, Messing, Wit

Merk

Zuiver

Uitvoering

Hanglamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hanglamp Mora S”