Hanglamp Multishine

Vanaf 219.00

Quick Overview

Deze prachtige hanglamp Multishine geeft uw woonkamer een up-to-date look en dat zal hij in de komende jaren blijven doen.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hanglamp Multishine

Deze koperen hanglamp bestaat uit 7 lichtballen. Hij heeft een zwart snoer. U kunt kiezen uit een koperen of messing Multishine.

Afmetingen

Afmetingen multishine

 

Extra informatie

Uitvoering

Hanglamp

Kleur

Koper, Messing

Merk

Zuiver

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hanglamp Multishine”