Hanglamp Retro ’70

Vanaf 169.00

Quick Overview

Als een James Bond-lamp zou bestaan, dan zijn wij er van overtuigd dat het de hanglamp Retro ’70 zou moeten zijn. Oke, onze Retro ’70 zal niet met een druk op de knop kogels schieten. Nee, Retro ’70 zou gewoon nonchalant hangen in Bonds stijlvolle appartement. Wat denkt u, in koper, goud of chroom?

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hanglamp Retro ’70Zuiver

Hanglamp Retro is verkrijgbaar in twee maten en daarnaast kunt u de kleur kiezen: koper, goud of chroom. Nieuw in de collectie is de gouden Retro. Deze is alleen in maat 40 x 37 cm te verkrijgen.

Afmetingen

retro 70 r40 en r50 afmetingen

Extra informatie

Kleur

Chroom, Goud, Koper

Merk

Zuiver

Uitvoering

Hanglamp

Afmetingen

40 x 37 cm, 50 x 47 cm

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hanglamp Retro ’70”

Geweldige combinaties

White Stone

Vanaf 109.00
Bijzettafel White Stone De bijzettafel White Stone heeft een massief eiken frame met een olie-afwerking. Het blad is gemaakt van marmer. De White Stone is verkrijgbaar in 3 maten: Afmetingen XS: 32 x 45 cm (Ø x H) S: 40 x 40 cm (Ø x H) M: 50 x 32 cm (Ø x H)