Hanglamp Rusty

Vanaf 99.00

Quick Overview

Deze hanglamp zou u in de problemen kunnen brengen met uw grootouders: “Kind, wat is er gebeurd met je lamp? Heb je hem buiten in de regen laten hangen?” Welkom in de 21ste eeuw; u hoeft niet meer te polijsten. We waarderen nu het roestige uiterlijk, ook omdat er geen lamp het zelfde zal zijn. Elke lamp heeft zijn eigen unieke karakter.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hanglamp Rusty

De hanglamp Rusty heeft een metalen kap met roestige afwerking in twee verschillende afmetingen.

Afmetingen

Medium:                                   Large:

rustyM-afmetingen                     rustyL-afmetingenZuiver

Extra informatie

Merk

Zuiver

Kleur

Bruin

Uitvoering

Hanglamp

Afmetingen

L, M

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hanglamp Rusty”