Hanglamp Would

Vanaf 69.00

Quick Overview

Zuiver nam de tijd om deze prachtige hanglampen voor u uit een boom te hakken. Tenminste dat zou je denken op het eerste gezicht. In werkelijkheid zijn deze lampen gemaakt van aluminium bedekt met een foto realistische houten afdruk.  Hierdoor zijn deze lampen betaalbaar en kunt u er zelfs meerdere aanschaffen want ze hangen zo prachtig samen boven uw tafel.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hanglamp WouldZuiver

De hanglamp Would komt in drie vormen. Deze vormen zijn erg goed met elkaar te combineren voor de perfecte sfeer boven uw tafel.

Afmetingen

Edge:           Cone:           Sphere:

Hanglampen

Extra informatie

Merk

Zuiver

Uitvoering

Hanglamp

Afmetingen

Cone, Edge, Sphere

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hanglamp Would”