Spotlight Luci

Vanaf 69

Quick Overview

Hier is een decoratie tip voor u; ga door uw hele huis en vervang elke saaie plafondlamp of wandlamp met een van de Luci spots. U zult versteld staan wat het licht voor uw interieur zal doen. Het is als een complete make-over!

Kies hier uw opties:
Clear selection

Spotlight Luci

De spotlights van Luci kunnen dienen als wandlamp maar ook als plafondlamp. Ze kunnen worden afgesteld in alle richtingen.

Afmetingen

11,5 x 11,5 x 12,8 cm (BxDxH)

Extra informatie

Uitvoering

Plafonniere, Spots, Wandlamp

Merk

Zuiver

Kleur

Zwart, Aluminium, Wit

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Spotlight Luci”