Tafellamp Highland

Vanaf 89.00

Quick Overview

De tafellamp Highland is een echte Hollandse lamp. Zo Hollands zelfs dat hij houten schoenen (klompen) aan heeft. Welke kiest u? Wit of donker grijs?

Kies hier uw opties:
Clear selection

Tafellamp Highland

De tafellamp Highland heeft poten van hout: Rubberwood. Daarnaast heeft hij een een draad met een aan/uit schakelaar.

De Highland is niet alleen verkrijgbaar als tafellamp maar ook als vloerlamp.

Afmetingen

Afmetingen bureaulamp highland

Extra informatie

Kleur

Donker grijs, Wit

Merk

Zuiver

Uitvoering

Tafellamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Tafellamp Highland”

Geweldige combinaties

Vloerlamp Highland

Vanaf 179.00
Vloerlamp Highland De vloerlamp Highland heeft poten van hout: Rubberwood. Daarnaast heeft hij een een draad met een aan/uit schakelaar. De Highland is niet alleen verkrijgbaar als vloerlamp maar ook als tafellamp. Afmetingen

Two Tone

Vanaf 79.00
Bijzettafel Two Tone Bijzettafel Two Tone heeft een 10 mm multiplex en een lindehouten fineren bovenkant en deze is met een mooie kleur afgewerkt. De benen zijn van rubber en hout met gekleurde voeten. Afmetingen 48 x 47,5 cm (Ø x H)