Tafellamp Led-it-be

 139,00

Quick Overview

We zijn behoorlijk enthousiast over de tafellamp LED-it-be. Het is een hyper moderne LED-lamp die doet alsof hij een ouderwetse lamp is. Ontwerpers over de hele wereld spelen met silhouetten en brengen hun ontwerpen terug naar de meest eenvoudige contouren. Led-it-be is de versie van Zuiver. En we vinden hem leuk!

Kies hier uw opties:
Clear selection

Tafellamp Led-it-be

Deze lamp is verkrijgbaar in twee kleur combinaties:

  • Naturel massief essenhout en gelakt met een donkergrijze ijzeren basis met een rood nylon draad.
  • Wit massief essenhout en wit gelakt met een donker grijze basis met donker grijs nylon draad.

Daarnaast heeft deze lamp een aan/uit schakelaar.

De tafellamp Led-it-be is ook verkrijgbaar als een vloerlamp en wandlamp.

Afmetingen

Afmetingen tafellamp

Extra informatie

Kleur

Naturel, Wit

Merk

Zuiver

Uitvoering

Tafellamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Tafellamp Led-it-be”