Tafellamp Tripod

Vanaf:  79,00

Quick Overview

Een tafellamp met de benen zo lang, u kunt ze van een kilometer al zien. Oke, dat is misschien een beetje overdreven maar de benen zijn precies hoog genoeg om uw tafel perfect te verlichten.

De Tripod komt in verschillende uitvoeringen. De houten varianten hebben een meerprijs van €20,-.

Kies hier je opties:
Clear selection

Tafellamp Tripod

De lampenkap is van textiel met klittenband zodat het heel makkelijk te bevestigen is. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en uit houten poten of metalen poten. Deze lamp is ook verkrijgbaar als vloerlamp.

AfmetingenZuiver

Tripod - tafellamp- afmetingen

Extra informatie

Kleur

Zwart, Grijs, Wit

Uitvoering

Tafellamp

Materiaal

Hout, Metaal

Merk

Zuiver

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Tafellamp Tripod”