Tafellamp Wood

Vanaf 89.00

Quick Overview

De Wood is de perfecte tafellamp voor een luxe huis. Plaats uw Wood op een kast en neem een stapje terug. Nu kunt u zien hoe chic de houten basis uw interieur maakt.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Tafellamp Wood

Tafellamp Wood heeft een gelamineerde houten basis met een glanzende lak op de rug en voorzijde. Aan het koord zit een aan / uit schakelaar.

Afmetingen:

Wood-afmetingZuiver

Extra informatie

Kleur

Zwart, Wit

Uitvoering

Tafellamp

Merk

Zuiver

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Tafellamp Wood”