Vloerlamp Big Bow

 139,00

Quick Overview

De vloerlamp Big Bow is een prachtige booglamp van het Nederlandse design merk White Label. Deze lamp is verstelbaar in hoogte zodat hij altijd de tafel perfect kan verlichten.

Aantal

Vloerlamp Big Bow

De vloerlamp Big Bow heeft een witte kap met een verchroomd metalen body. De voet is van wit marmer en daaraan zit een koord met een aan/uit schakelaar. Daarnaast is deze lamp verstelbaar van 175 cm tot 190 cm.

Afmetingen

Voet: 38cm
Kap: 36 x 27 cm
Hoogte: 175 – 190 cm

Big Bow afmetingen in centimeters

Extra informatie

Kleur

Wit

Uitvoering

Vloerlamp

Merk

White Label

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Big Bow”