Vloerlamp Blush

 118,00

Quick Overview

De vloerlamp Blush is niet alleen heel erg mooi maar ook erg praktisch. Hij verstelbaar in hoogte en is gemakkelijk verplaatsbaar, ook wanneer u niet vele stopcontacten heeft want hij heeft namelijk een koord van 200 cm.

Aantal

Vloerlamp Blush

Deze vloerlamp Blush heeft een koperen metalen kap en body. De voet is van marmer met een koperen laag.

Afmetingen

Blush afmetingen

Extra informatie

Kleur

Koper

Merk

White Label

Uitvoering

Vloerlamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Blush”