Vloerlamp Buckle Head

Vanaf:  109,00

Quick Overview

Soms zijn de simpelste ontwerpen de beste. Deze vloerlamp Buckle Head is daar een voorbeeld van. Hij is een bescheiden en simpele vloerlamp, te combineren met vrijwel elk interieur. Buckle Head is leverbaar in drie kleuren, wit, zwart en koper. De koperen variant heeft een kleine meerprijs van €20,-.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Vloerlamp Buckle Head:

Deze vloerlamp heeft een kantelbare kap en de voet is van metaal met zwarte, witte of koperen afwerking.  Daarnaast heeft deze lamp een uit en aan schakelaar.

Afmetingen:

lampen kap: 21 x 18,5 cm
Voet: 28 x 3 cm
Totale lengte: 150 cm

Buckle afmetingenZuiver

Extra informatie

Uitvoering

Vloerlamp

Merk

Zuiver

Kleur

Zwart, Koper, Wit

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Buckle Head”