Vloerlamp Concrete Up

 149,00

Quick Overview

De vloerlamp Concrete Up is een goede lamp voor elk interieur. Een lamp zoals deze heeft meerder voordelen. Hij zorgt namelijk voor een interessant bundel licht op uw muren en daarnaast zal hij ook zorgen voor een luchtig gevoel in uw kamer.

Verlicht uw interieur met de Concrete Up, uitgevoerd in beton voor een industriële en moderne uitstraling.

Aantal
Of Bekijk in onze showroom

Vloerlamp Concrete Up

De vloerlamp Concrete Up heeft een zwart snoer en heeft geen schakelaar. Deze vloerlamp is alleen leverbaar in de cementen lampenkap met stalen poten.

Afmetingen

 

afmetingen concrete up

Extra informatie

Merk

Zuiver

Uitvoering

Vloerlamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Concrete Up”