Vloerlamp Metal Bow

Vanaf:  219,00

Quick Overview

Koper is helemaal in! Daarom heeft Zuiver de populaire Metal Bow in koper gemaakt. Maar naast koper is er een nieuwe kleur in opkomst: Messing. We zijn erg enthousiast over de uitkomst. We denken dat we niet uit te hoeven leggen waarom we zo enthousiast zijn, u ziet het zelf! Wow..

Kies hier uw opties:
Clear selection

Vloerlamp Metal Bow

Vloerlamp Metal Bow heeft een metalen kap in koper of messing kleur en de body heeft een marmeren basis met een verkoperd metalen dekstel. Aan het koord zit een voet aan / uit schakelaar.

Afmetingen

Lampenkap: 32 x 20 cm (Ø x H)
Voet: Ø 39 cm

 

Afmetingen metal bow

Extra informatie

Kleur

Koper, Messing

Merk

Zuiver

Uitvoering

Vloerlamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Metal Bow”