Vloerlamp New Twist

Vanaf 86.00

Quick Overview

De vloerlamp New Twist is een elegante lamp met prachtige lange dunne benen. Ze zal in elke woonkamer de show stelen en maakt uw interieur dan ook af met een sfeervolle verlichting.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Vloerlamp New Twist

De vloerlamp New Twist is een driepoot lamp die verkrijgbaar is in twee kleuren; wit of zwart.

Afmetingen

Lampenkap: 45 x 25 cm
Totale lengte: 149
Draad: 183 cm

new-twist-afmetingen

Extra informatie

Kleur

Zwart, Wit

Merk

White Label

Uitvoering

Vloerlamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp New Twist”