Vloerlamp Rif

 239,00

Quick Overview

De vloerlamp Rif is een klassieke stijlvolle drie potige vloerlamp. De Rif is een mooie combinatie van de juiste details en goede verhoudingen. De perfect uitgebalanceerde stof van de lampenkap wordt ondersteund door de drie stevige donkere houten poten. De lampenkap zorgt voor net genoeg licht om een warme en toch ook functionele verlichting te creëren.

Aantal

Vloerlamp RifDutch-Bone-Logo-small

De vloerlamp Rif heeft een massieve rubberhouten basis in een Walnoot kleur afwerking.
Aan de zwarte PVC kabel zit een voet aan/uit schakelaar.

Afmetingen

Draad lengte: 196 cm
Totale omvang: 50 cm x 154 cm

Rif-afmetingen

Extra informatie

Merk

Dutchbone

Uitvoering

Vloerlamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Rif”