Vloerlamp Study

Vanaf 159.00

Quick Overview

Kijk is naar deze kleine kerel; hij heeft een schattig hoofdje maar houd zich goed staande.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Vloerlamp Study

De Study heeft een naturel eiken body met een metalen kap en voet. Hij is in hoogte verstelbaar en heeft een aan/uit schakelaar. Hij ook verkrijgbaar als tafellamp.

Afmetingen

59,5 x 30 x 166 cm

afmetingen vloer lamp

 

Extra informatie

Kleur

Donker grijs, Wit

Merk

Zuiver

Uitvoering

Vloerlamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Study”