Vloerlamp Torch

Vanaf 169.00

Quick Overview

De kracht van uplighters wordt vaak onderschat in de wereld van verlichting. De vloerlamp Torch is zo’n uplighter. Uplighters fleuren het deel van de kamer op die meestal niet in de schijnwerpers staan: Het plafond. Dit zorgt er voor dat zelfs de kleinste kamers groter lijken.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Vloerlamp Torch

De vloerlamp Torch is van ijzer in koper of wit met een stuk van in eikenhout. Aan het koort zit een voet aan / uit schakelaar. Deze lamp is niet geschikt voor een dimmer.

Afmetingen

Torch afmetingenZuiver

Extra informatie

Kleur

Koper, Wit

Merk

Zuiver

Uitvoering

Vloerlamp

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Torch”