Vloerlamp Wiggly

Vanaf 159.00

Quick Overview

Deze lamp van White Label is een perfecte keus voor in ieder huis. Hij maar liefst twee meter lang en u heeft de keuze uit een witte of zwarte lampenkap.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Vloerlamp Wiggly

De vloerlamp Wiggly komt in het zwart en in het wit en hij heeft een chromen body en voet. Daarnaast heeft hij aan het snoer een handige aan / uit schakelaar.

Afmetingen

Kap: 50 x 30 cm
Voet: 37 cm
Totale hoogte: 197 cm
Draad: 200 cm

Wiggly-afmetingen

Extra informatie

Uitvoering

Vloerlamp

Merk

White Label

Kleur

Zwart, Wit

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Wiggly”