Vloerlamp Woodland

 119,00

Quick Overview

Wanneer men over de hele wereld reist zijn ze aan het winkelen voor inspiratie voor nieuwe materialen, stijlen en producten zodat er ideeën plotseling kunnen opduiken. Dutchbone heeft hierdoor deze prachtige vloerlamp Woodland gemaakt. Het design team heeft voor essenhout gekozen om deze lamp mee te maken. Essenhout bleek het beste te buigen en ook nog prachtig licht te geven. Dutchbone heeft deze vloerlamp Woodland sierlijk, slank en toch stevig gemaakt.

Aantal

 Vloerlamp Woodland

De vloerlamp Woodland heeft een gelakte ijzeren statief met daarop een fineerde houten kap. Aan de zwarte PVC-kabel zit een voet aan/uit schakelaar.

Afmetingen

Woodlamp-afmetingenDutch Bone

Extra informatie

Merk

Dutchbone

Uitvoering

Vloerlamp

In het echt bekijken?

Dat kan, dit product staat in onze showroom.

GarantieCBW erkend

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.

Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Vloerlamp Woodland”