Toont alle 26 resultaten

Vloerkleden

Vloerkleden zijn ontzettend belangrijk voor het creëren van de juiste sfeer in huis. Ben jij nog op zoek naar hét perfecte vloerkleed? Welke sfeer je ook wilt creëren, de kleden van Meubilex zijn er in vele materialen, vormen, kleuren en groottes. Heb je een mooi vloerkleed gevonden, maar is hij niet weergegeven in de juiste kleur? Klik dan op de foto om alle mogelijke kleuren te bekijken!

HIPPE VLOERKLEDEN

De collectie vloerkleden van Meubilex varieert van jute kleden, ronde kleden met patronen, wollen kleden, Perzische kleden, vintage kleden of kleden met mooie patronen. Er is dus voor ieder wat wils.

RONDE VLOERKLEDEN

Ronde vloerkleden zijn super hip en zorgen voor een speels interieur. Er zijn ontzettend veel variaties in printjes en diverse kleuren. Leg een rond kleed onder de hoekbank óf leg hem juist onder een fauteuil in een knusse hoek. Nu zien we ook steeds vaker layering in het interieur. Dit betekent dat je flink los mag gaan met verschillende vormen kleden. Combineer deze met elkaar voor een creatief en speels interieur. Een tip: zorg er wel voor dat de kleden goed bij elkaar passen voor een mooi geheel.

JUTE VLOERKLEDEN

Jute vloerkleden zijn nu ontzettend hip en trendy. Met jute kun je namelijk verschillende looks creëren. Denk bijvoorbeeld aan een gaaf industrieel interieur of denk aan een natuurlijke bohemian look. Jute heeft echter niet alleen de looks, het heeft ook veel goede eigenschappen. Het is biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en is geschikt voor mensen met een allergie. Ook is jute ontzettend leuk om in de zomer op het terras te leggen. De jute kleden zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en patronen!

VINTAGE VLOERKLEDEN

Vintage vloerkleden zien we al een tijdje, maar ze zijn nog steeds behoorlijk trendy. Denk bij vintage aan gave Patchwork of Perzische kleden. Deze kleden hebben vaak vale kleuren en geven een bijzondere authentieke sfeer. Voor welk vintage kleed je ook gaat, het is voor elk interieur een bijzondere toevoeging. De kleuren combineren namelijk ook heel gemakkelijk in een modern interieur.