Toont alle 10 resultaten

2,5-Zits banken

Alle 2,5-zits banken van Meubilex zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo kies je zelf de stijl die je uit wil stralen, het materiaal én is er genoeg keuze uit mooie kleuren. Of je nu een moderne, landelijke of juist een stoere bank zoekt. Onze banken kun je helemaal vormen naar jouw behoefte en woonstijl. Zo geeft een 2,5-zitsbank in plaats van een tweezitsbank net wat extra zit- en/of ligruimte. En is hij net iets kleiner dan een 3-zitsbank, dit is ideaal om zo wat meer ruimte in jouw woning over te houden voor een ruimtelijk geheel of voor je overige meubelen. Ben jij al nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Bekijk dan alvast al onze modellen hieronder, maar let op! De meeste banken kunnen in andere kleuren, formaten, materialen en met andere elementen gemaakt worden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden.

BANK 2,5-ZITS

Een 2,5-zits bank is ideaal voor bijvoorbeeld een klein gezin of in de speelkamer. Deze compacte banken zijn ideaal voor een wat kleinere ruimte, zodat er nog genoeg ruimte is voor de overige meubels, of zodat je nog een open ruimte houdt in dit gedeelte van jouw woning.

LEDEREN BANK OF STOFFEN BANK

Vind jij het lastig om te bepalen welke bank er beter bij jou in huis past? Geen probleem, wij helpen je graag! Waarbij een stoffen bank vaak erg gezellig en huiselijk staat in jouw woning is een lederen bank een stuk stoerder en gemakkelijker schoon te maken. Is hotel chique jouw favoriete woonstijl en past jouw huis hier helemaal binnen? Bekijk dan eens onze collectie aan velvet stoffen. Zo maak je jouw chique woning helemaal af!

BANKSTEL 2,5-ZITS KOPEN

Wil jij een 2,5-zits bankstel kopen, maar weet je nog niet welke? Wij begrijpen dat het lastig is om een bank volledig online te kopen. Er zijn namelijk véél meer mogelijkheden dan welke er op onze site staan! Daarom ben je van harte welkom in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan al onze banken in verschillende stoffen, afmeting en opstellingen. Verder kunnen wij al onze stoffen op een staal laten zien. Én kunnen we je voorzien van advies over de opstellingen en afmetingen.

Wil jij bij ons komen proefzitten? Dan kan dat natuurlijk! Wij hebben veel verschillende banken in onze winkel staan. Denk hierbij aan 3-zits banken, 4-zits banken, Room108 banken maar ook prachtige hoekbanken.  Kom langs in onze 4500m2 showroom. Hier staan al onze banken voor jou klaar in verschillende modellen en opstellingen. Kom je er zelf niet uit? Dan staan al onze stylistes altijd voor jou klaar om jou te adviseren bij het maken van de beste keuze!