Toont alle 10 resultaten

2-Zits banken

Alle 2-zits banken van Meubilex zijn volledig naar wens samen te stellen. Zo kun je je eigen stijl, de afmeting en het materiaal kiezen. In ons assortiment is er een grote hoeveelheid aan mooie kleuren en materialen. Of je nu voor een moderne, landelijke of juist stoere bank gaat. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook ontzettend veel mogelijkheden qua grootte. Een tweezitsbank in plaats van een driezitsbank biedt bijvoorbeeld veel meer ruimte in de woning om nog andere meubels neer te zetten of om gewoon een open ruimte te behouden. Noem maar op wat jij nodig hebt en wij hebben het! Bekijk hieronder alvast een deel van onze collectie aan 2-zitsbanken, maar ook deze banken kun je zelf dus helemaal samenstellen.

Vanaf:  600,00
Vanaf:  779,00
Vanaf:  739,00
Vanaf:  1.082,00
Vanaf:  799,00

2-ZITS BANK

Het kiezen van een bank is vaak een lastige keuze. Ga je voor een 2-zits bank met een fauteuil, een 3-zits bank of kies je toch voor een hoekbank? Voordat je overgaat op de aanschaf van een nieuw bankstel moet je een aantal afwegingen maken: welke afmeting kan ik kwijt en welke stijl vind ik mooi? Kies ik voor een stoffen bank of een bank van leder? Wat is de gezinssamenstelling, oftewel hoeveel mensen moeten er kunnen zitten? Al deze factoren zijn belangrijk voor het kiezen van de droombank die het beste bij jou past. Natuurlijk begrijpen wij dat dit een lastige keuze kan zijn, dus kom je er zelf niet uit? Spreek dan één van onze stylistes of adviseurs aan in onze showroom. Zij helpen jou graag verder!

WELKE BANK PAST IN MIJN WOONKAMER?

Voordat je een nieuwe bank gaat kopen, is het belangrijk om de plaats ervan in je interieur te bepalen. Zorg ervoor dat je de afmetingen hiervan weet, zodat je gericht op zoek kunt gaan naar een bank in de juiste afmetingen. Ook bepaal jij wat het beste in de huiskamer past en wat het mooiste is. Wordt het een tweepersoonsbank, een bankstel in U-vorm of toch een bank in een hoekopstelling?

STOFFEN OF LEREN BANK?

Een stoffen of een lederen tweezitsbank. Alle 2-zits banken zijn in beide materialen leverbaar. Welk materiaal je op de bank kiest, bepaalt vaak ook de stijl ervan. Wil je de 2-zits bank juist een stoere uitstraling geven, kies dan voor een open leder of gerecycled lederen stof. Heb je juist een landelijke inrichting? Dan zijn linnen en katoenen stoffen in aardetinten een goede keuze. Ook hier dien je weer rekening te houden met de gezinssamenstelling en de plek waar de bank komt te staan. Kom je er zelf niet uit? Wij geven je graag advies over de verschillende materialen en hun eigenschappen.

2-ZITS BANK KOPEN

Een nieuwe bank kopen is soms een lastige opgave als je zoveel keuze hebt. Dat begrijpen wij als geen ander. Wil jij graag een nieuwe 2-zits bank kopen, maar kom je er niet uit welke? Bij Meubilex kun je terecht voor persoonlijk interieuradvies. Zo kijken we met je mee voor de beste opstelling, de juiste afmetingen, de perfecte kleuren én zorgen we ervoor dat het gehele plaatje past bij wat jij zoekt.

Wil je meer informatie over al in onze mogelijkheden, wil je komen proefzitten of wil je bij ons inspiratie op komen doen? Dan ben je uiteraard van harte welkom in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan onder andere al onze tweepersoonsbanken voor jou klaar, zodat je de beste keuze kunt maken. Ook zijn er genoeg stylistes aanwezig in onze showroom. Zij helpen je graag bij al je vragen en geven je persoonlijk advies.

Is een 2-zits bank niet groot genoeg? Dan hebben wij ook meer dan genoeg keuze uit grotere banken. Denk hierbij aan 2,5-zits banken, 3-zits banken, 4-zits banken of hoekbanken. Dus kom langs en bekijk ze allemaal!

2 zits bank Fay