Stel jouw eigen eettafel samen

Stel je eigen eettafel samen

Eettafels zijn er in vele soorten en maten. Vind jij het echter moeilijk om dé perfecte eettafel te vinden? Wat dacht je ervan om er zelf een samen te stellen? Bij ons is dat mogelijk! Bekijk hier alle mogelijkheden!

EETTAFELS SAMENSTELLEN

Bij ons is maatwerk meestal geen probleem. Heb je een mooie eettafel gevonden? Dan is er vaak nog veel te kiezen tussen het type poot, de kleur van de poot, de kleur van het blad, de bladafwerking én heb je keuze uit vele afmetingen. Op deze manier kun je dus geheel je eigen eettafel samenstellen.

Ronde eettafel
eikenhouten tafel x
Eikenhouten eettafel
eiken eettafel 5

HET BLAD SAMENSTELLEN

Onze tafels die je zelf samen kunt stellen zijn verkrijgbaar in vele afmetingen. Maar denk ook aan de kleur mogelijkheden van het blad. Zo kun je kiezen tussen Rustic Oak, Nature White, Pool Grey, Leem, Grafiet, Natur mat Lac, Bourgundy, Old Bassano, P30 Oak en Antique Solution. Verder kun je nog kiezen of je het blad fijn, midden grof of grof afgewerkt wil hebben. Denk aan een grof afgewerkte tafel in een industrieel interieur en een fijn afgewerkt blad in een modern interieur. Er is ontzettend veel keuze waardoor er altijd wel een tafel bij jouw interieur past.

POOT MOGELIJKHEDEN

Naast het blad zijn er nog veel poot mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een Delta-poot, U-poot, X-poot of N-poot. Ook kun je kiezen voor een XX-poot of een V-poot. Verder zijn al deze poten mogelijk in de kleuren zwart, wit, industrial of RVS. Hierdoor heb je dus ongelofelijk veel keuze en kun je jouw eettafel volledig zelf samenstellen.

 

Benieuwd naar de eettafels die je zelf samen kunt stellen? Bekijk hier de collectie eettafels van Meubilex. Bij de beschrijving vind je alle informatie over de mogelijkheden die gelden voor de desbetreffende eettafel. We verwelkomen je graag in Oisterwijk zodat wij je kunnen helpen met het samenstellen van jouw tafel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *