Toont alle 19 resultaten

Eettafels

Eettafels zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Daarom hebben wij ook een enorme en een zeer gevarieerde collectie. Denk hierbij aan robuuste eettafels, boomstamtafels en eikenhouten eettafels. Rond, vierkant, ovaal of langwerpig. Met vele poot- en kleurmogelijkheden. In ons ruime assortiment is er altijd wel een passende tafel bij jouw woning en woonwensen. Je kunt zelfs je eigen eettafel samenstellen zodat je altijd je droomtafel in huis hebt. Bekijk hieronder alvast een deel van onze ruime collectie. Maar kom voor onze gehele collectie en voor passend en professioneel advies naar onze 4500m2 showroom in Oisterwijk!

EETKAMERTAFEL OP MAAT

De meeste eettafels kun je helemaal zelf samenstellen. Jij kiest het blad, de afwerking, de poot, de afmeting en de kleur van zowel het blad als de poot. Ben je benieuwd naar alle opties? Kom dan langs in onze showroom waar onze interieuradviseurs je alle mogelijkheden kunnen laten zien. Stel je eigen eettafel samen en ga de deur uit met jouw droomtafel!

ROBUUSTE EETTAFELS

Een robuuste eettafel is natuurlijk een opvallend pronkstuk in iedere woning. Maar de kleur, het materiaal en de afmeting is hier erg belangrijk voor. Deze moet namelijk wel aansluiten bij jouw interieur. Een eettafel met een hoogglansafwerking komt namelijk in de ene woonkamer beter tot zijn recht dan in de andere. Maar dit geldt natuurlijk ook voor een eettafel gemaakt van natuurlijke materialen, zoals een robuuste eettafel. Verder heeft Meubilex ook veel eikenhouten eettafels met houten of metalen poten. Hierbij kun je kiezen tussen een delta poot, een U-poot en een X-poot. Want ook de poten zijn een zeer belangrijk element voor de eettafel!

RONDE EETTAFEL

Heb je niet heel veel ruimte in je keuken of eetkamer? Dan is een ronde tafel misschien een goed idee! Naast dat deze vorm erg functioneel is in wat kleinere ruimtes, brengt een ronde eettafel gelijk een fijne en gezellige sfeer in huis. Ook voor ronde eettafels ben je bij ons aan het juiste adres!

Wil je meer informatie over al onze mogelijkheden of wil je inspiratie komen opdoen? Dan ben je uiteraard van harte welkom in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan onder andere al onze eettafels voor jou klaar, zodat je de beste keuze kunt maken. Ook zijn er genoeg stylistes aanwezig in onze showroom. Zij helpen je graag bij al je vragen en geven je persoonlijk advies.